Before & After

Before and after shots. What Sue can do with your space.

  • Mt Pleasant

    The position of the new kitchen as swopped with the position of the dining room. This design allowed for a much larger living area which better suited the clients lifestyle. The colours used are quiet and elegant and compliment the furnishings in the living room.

  • South Perth

    My client had purchased an extensive range of Miele appliances which I had to include in the kitchen. The basic kitchen size was to stay the same, however there was a space directly adjacent to the kitchen, which was essentially a wide passage, which I incorporated into the design. The window configuration was changed to make for more ‘tall wall’ space to allow for all the tall appliances and made for a decorative accent around the hood. Looks fantastic and works well.

  • Greenmount

    In this renovation walls were removed so that the meals area and kitchen were combined as one room. This allowed for an island to be included in the design, which offered a lot more working space. The result was a lovely bright room.

  • Fremantle

    This fantastic home was newly purchased and had large rooms, except the for kitchen which was disproportionally small. I suggested to the client that we incorporate a section of the veranda into the kitchen. The picture tells the rest of the story! Its magic!

  • Sorrento

    In this renovation several structural walls were removed. This both modernized the area and allowed for the fridge and pantry to fit into the main kitchen. The home is a double storey and there had always been an issue with lighting in the kitchen because of the concrete ceiling. Ceiling support beams were put into place where walls had been removed and these were covered with a shaped bulkhead which also allowed for additional lighting to be installed. The end result a functional and hugely attractive kitchen.

  • Shenton Park

    A large laundry ran the full length of the kitchen. A building alteration changed the laundry into a recess for the fridge, a small but effective laundry, a walk in pantry and a linen cupboard! The kitchen became a far more function area as we removed the back door and used that wall to house the cooktop and feature rangehood, and two windows. The fridge having been recessed allowed for more floor space and therefore an island was incorporated into the design.

  • Kingsley

    This family had outgrown their kitchen. Walls surrounding the kitchen were removed to open the space to the family room. To increase the width a lounge room wall was angled – this allowed for a very large feature island that the family gathers around. A fantastic result.

Main Gallery